Hoi, ik ben Xenia

p1000685-2Ik neem jullie in de wereld van Xenn. Mijn Leven, mijn Denken en mijn Doen. En als jullie nu denken dat ik een heel bijzonder leven heb, nou nee hoor. Ik ben een gewone vrouw van 55 jaar. In juli al weer 20 jaar getrouwd met Michel en ik ben moeder van twee zonen Vincent(19) en Matisse(17).  We wonen in een idyllisch en gezellig dorpje in Brabant onder de rook van Shell en Chemiepak. Ik werk met veel plezier als projectondersteuner bij de Algemene Rekenkamer in Den Haag, maar daarbij heb ik zoveel dingen die ik leuk vind, schrijven, koken, zingen en gezellig borrelen met buren en vrienden. Ik ben een echte Bourgondiër en hou van de mooie dingen in het leven. Ik ben soms misschien wat ‘over’ positief, om daarna weer eens diep in mijn schulp te kruipen. Dat laatste krijgen maar weinig mensen mee.

Gedurende acht jaar maakte Cezanne, onze bully, deel uit van ons gezien. Helaas hebb358en wij afgelopen 5 december afscheid van haar moeten nemen.  We missen haar nog steeds heel erg, want het was toch wel een apart beestje. Nu hebben wij alleen Sushi nog, onze tamme goudvis.

Mijn blogs gaan vooral over alles wat je in het leven mee kan maken. Alles wat iedereen mee kan maken, want wie heeft er niet eens een gebroken hart gehad? of is erg ziek geweest? En iedereen heeft wel eens een geliefd iemand verloren! Of is zielsgelukkig door een geboorte, een nieuwe baan of een nieuw huis. Allemaal alledaagse en bijzondere zaken die iedereen wel eens mee maakt. Daarop ben ik geen uitzondering.

Met deze blog wil ik dan ook proberen zoveel mogelijk vrouwen én mannen te bereiken om samen ervaringen te delen. Mooie en nare levenservaringen. Schokkend of juist alledaags. Ik wil ook van jullie ervaringen leren, want inmiddels, na 55 jaar, heb ik geleerd dat gedeelde smart, halve smart is. Dat is dan ook waar het in mijn blogs om draait.

Ik hoop dat jullie straks net zoveel kunnen genieten als dat ik doe.

 

 

Scroll To Top