Hoi, ik ben Xenia

p1000685-2Ik neem jullie in de wereld van Xenn. Mijn Leven, mijn Denken en mijn Doen. En als jullie nu denken dat ik een heel bijzonder leven heb, nou nee hoor. Ik ben een gewone vrouw van 58 jaar. Al weer 22 jaar getrouwd met Michel en ik ben moeder van twee zonen Vincent(22) en Matisse(20).  We zijn net verhuisd van een idyllisch en gezellig dorpje in Brabant naar een appartement in het centrum van de ‘grote’ stad. In mijn dagelijks leven werk ik als facilitair medewerker bij de Algemene Rekenkamer in Den Haag, maar daarbij heb ik zoveel dingen die ik leuk vind, schrijven, koken, zingen en gezellig borrelen met buren en vrienden. Ik ben een echte Bourgondiër en hou van de mooie dingen in het leven. Samen met mijn man en jongste zoon spelen en zingen we muziek om vooral de mensen te ‘pliezen’. Gezellige herkenbare Xfeermuziek.

Mijn blogs gaan vooral over alle gewone en ongewone dingen die je in het leven meemaakt. Dingen die iedereen mee maakt, want wie heeft er niet eens een gebroken hart gehad? of is erg ziek geweest? En iedereen heeft wel eens een geliefde verloren! Of is zielsgelukkig door een geboorte, een nieuwe baan of een nieuw huis. Alledaagse en bijzondere ervaringen. Daarop ben ik geen uitzondering.

Met deze blog wil ik dan ook proberen zoveel mogelijk vrouwen én mannen te bereiken om samen ervaringen te delen. Mooie en nare levenservaringen. Schokkend of juist alledaags. Ik wil ook van jullie ervaringen leren, want inmiddels, na 58 jaar, heb ik geleerd dat gedeelde smart, halve smart is en gedeeld geluk, dubbel geluk. Dat is dan ook waar het in mijn blogs om draait.

Ik hoop dat jullie straks net zoveel kunnen genieten als dat ik doe.

 

 

Scroll To Top