Xfeer

FB_IMG_1567015441447

Michel en ik vormen al jaren samen het duo Xfeer. Inmiddels zijn wij uit te breiden met onze jongste zoon Matisse, die ons aanvult met zijn mooie warme stem en gitaarspel. Met de komst van Matisse is ons repertoire nog breder dan voorheen. Wij nemen u mee op een muzikale reis van nostalgie tot pop, van country tot jive, van jazz tot blues. Daarbij laten wij u genieten van Franse chansons en nemen u mee van Nederlandse klanken naar Spaanse Xferen. Alles op een aangepast volume, zodat u van ons kunt genieten en tegelijkertijd in gesprek kunt blijven.    

Wilt u een dansje wagen? Dat kan!  Wilt u ons boeken? Ook dat kan, via michelvigelius@gmail.com of 06 2844 2633.

 

Heeft u een big party of wilt u een gezellige feestband kies dan de band ZOISTOK. Deze vrolijke band speelt gezellige feestmuziek. Van Nederlandse meezingers, danceclassics, country tot hedendaagse popmuziek. Een geslaagde avond guaranteed!!

FB_IMG_1570959957316

 

 


4 thoughts on “Xfeer

  1. Hallo Xenia en Michelle, ik ben Pau. We zien elkaar meestal eens per jaar op het zonovergoten terras bij Lia en Hans. En genieten van de heerlijke hapjes en de danspasjes onder jullie muzikale begeleiding.
    Een heel goede vriendin van mij vroeg of ik iemand wist die op hun feest op 8 juli a.s. eventueel zou kunnen zorgen voor een korte muzikale intermezzo.
    Mag ik jullie naam doorgeven?
    Dank bij voorbaat en hartelijke groet, Pau Lim

    1. Hey Pau! natuurlijk mag je onze naam doorgeven. Sorry dat ik niet eerder reageerde, maar ik had wat problemen met het openen van de mailbox. Hopelijk is het nog niet te laat. en hopelijk tot gauw weer!! lieve groetjes, Xenia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Scroll To Top